Menu Sluiten

OVER FILTA BENELUX

Filta Benelux is franchisegever van het FiltaFry concept in Nederland, België en Luxemburg. Het FiltyFry concept is in de UK ontwikkeld en van daaruit snel verspreid in vele landen over de hele wereld. 

Als franchisegever is ons doel het marktpotentieel van de FiltaFry-formule ten volle te benutten. FiltaFry biedt tal van voordelen : Voor de klant, levert dit unieke concept enorme besparingen op, is zeer milieuvriendelijk én verbetert bovendien de voedselkwaliteit. Voor onze franchisenemers biedt het ook veel opportuniteiten. Er kan vanuit de thuisbasis gewerkt worden. Wekelijks 30 tot 40 filtraties realiseren, geeft al een uitstekend rendement. De franchisenemers kunnen bovendien rekenen op een degelijke opleiding, blijvende ondersteuning en advies van onze experten.

LINKS VAN DE INTERNATIONALE WEBSITES

Zuid-Afrika

Hongarije

BEZOEK OOK EENS DE WEBSITES VAN:

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid van “NFV Franchise” is Filta Benelux ook de winnaar van de gerenomeerde “NFV Franchise Innovatieprijs 2016”. Hiermee zijn we beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel zuiveren van de frituurpannen waardoor de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Onze Filta service wordt aanbevolen door het internationaal Ecolabel “Green Key”. Het “Green Key” kwaliteitslabel kan behaald worden door duurzame milieuvriendelijke restaurants, hotels, B&B’s, vakantieparken, … Onze “Green Key” uitbaters doen er alles aan om het milieu te beschermen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ JOU IN DE BUURT

slide1a-1100x370_c
slide2a-1100x370_c
slide3a-1100x370_c
slide4a-1100x370_c
slide6a-1100x370_c
slide5a-1100x370_c
slide7a-1100x370_c
IMG_0059
IMG_0059
previous arrow
next arrow