Menu Sluiten

FILTASEAL

Onderhoud en/of vervanging van deurrubbers in professionele koelapparatuur zoals koelkasten, koelwerkbanken, koelcellen, enz.. maakt ook deel uit van onze dienstverlening. Deurrubbers zijn een broedplaats van bacteriën en schimmels als ze kapot zijn of niet regelmatig worden schoongemaakt. Bovendien sluit een deur of lade met een versleten deurrubber niet meer hermetisch. Voor meer informatie kan je onze brochure over FiltaSeal hieronder downloaden.

VOEDSELVEILIGHEID

Deurrubbers zijn een broedplaats van bacteriën en schimmels als ze kapot zijn of niet regelmatig worden schoongemaakt. Daarnaast weet je dat de producten in de koeling met een lekkend deurrubber niet op de ingestelde temperatuur worden bewaard. Dit zijn redenen voor het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) om aandacht te besteden aan de staat van de deurrubbers bij een controle.

ENERGIEVERBRUIK

Een deur of lade met een versleten deurrubber sluit niet meer hermetisch. Door deze lekkage komt warme buitenlucht in de koeling. Om de koeling op de ingestelde temperatuur te houden, zal de koelcompressor harder moeten werken waardoor het stroomverbruik aanzienlijk toeneemt. Daarnaast is een defecte deurrubber bij vriezers de oorzaak van hinderlijke ijsvorming.

HOE WERKT HET ?

DE VOORDELEN VAN FILTASEAL

VOLDOET AAN DE REGELS VOOR VOEDSELVEILIGHEID ZOALS VASTGELEGD BIJ HET FAVV

Met de Filta deurrubber service voorkom je problemen en potentieel hoge boetes bij een controle door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) 

VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN JE DEURRUBBERS

Door goed onderhoud van de deurrubbers, hoef je ze minder vaak te vervangen. 

BESPAART OP JE ELEKTRICITEITS- EN ONDERHOUDSKOSTEN

De vervanging van defecte deurrubbers zorgt ervoor dat je niet onnodig veel stroom verbruikt.

AANTREKKELIJKE CONDITIES EN PRIJZEN

FiltaSeal koopt de deurrubbers rechtstreeks bij de fabrikant.

SNELLE SERVICE DOOR EEN BETROUWBARE PARTNER

FiltaSeal levert je binnen 7 dagen nieuwe deurrubbers. 

BESCHERMT HET MILIEU

Een lager elektriciteitsverbruik levert een aanzienlijke vermindering tot 25% op de uitstoot van CO2.2.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid van “NFV Franchise” is Filta Benelux ook de winnaar van de gerenomeerde “NFV Franchise Innovatieprijs 2016”. Hiermee zijn we beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel zuiveren van de frituurpannen waardoor de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Onze Filta service wordt aanbevolen door het internationaal Ecolabel “Green Key”. Het “Green Key” kwaliteitslabel kan behaald worden door duurzame milieuvriendelijke restaurants, hotels, B&B’s, vakantieparken, … Onze “Green Key” uitbaters doen er alles aan om het milieu te beschermen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ JOU IN DE BUURT

slide1a-1100x370_c
slide2a-1100x370_c
slide3a-1100x370_c
slide4a-1100x370_c
slide6a-1100x370_c
slide5a-1100x370_c
slide7a-1100x370_c
IMG_0059
IMG_0059
previous arrow
next arrow