Menu Sluiten

FRANCHISEBEURS | 23 & 24 SEPTEMBER 2022

Alles weten over de franchisekansen bij Filta Environmental? Bezoek onze stand op franchisebeurs Onderneem ‘t!

Op 23 en 24 september 2022 staan wij op de 18e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t! Kandidaat ondernemers kunnen zich twee dagen lang laten informeren over alle ins & outs van franchise. Elk jaar zijn er meer dan 50 verschillende franchiseformules aanwezig die in het hele land op zoek zijn naar nieuwe ondernemers. Het is de enige beurs in Nederland waarbij je direct in gesprek kunt gaan met franchisegevers, franchisenemers, adviseurs en andere specialisten.

Tijdens de beurs zullen wij van Filta Environmental je alles vertellen over onze franchise mogelijkheden. Ook is dit de gelegenheid om al je vragen aan ons te stellen.

Datum, tijd en locatie

De beurs vindt plaats op vrijdag 23 en 24 september a.s. van 10.00 – 16.00 uur.

Locatie: Hart van Holland in Nijkerk.

Adres: Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk (vlakbij de A28)

 

Gratis toegang tot de franchisebeurs Onderneem ‘t!

Je kan de franchisebeurs geheel kosteloos bezoeken. Je hoeft enkel een gratis entreekaart aan te vragen via www.ikwordondernemer.nl

 

Wij kijken er naar uit je te spreken op de 18e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t!

FRITUURMANAGEMENT VAN PROFESSIONELE KEUKENS

Sinds 1996 bestaat er wereldwijd een vernieuwde technologie voor het filteren van frituurolie onder de naam “FiltaFry”

Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het filteren van frituurolie op microbasis ter plaatse. Tegelijk zorgen wij voor het professioneel reinigen va de frituurpannen, waardoor de klant tijd en geld bespaart. In meer dan 20 landen genieten wekelijks 7.000 klanten de voordelen van onze brede service.

Door de levensduur van de frituurolie tot 100% te verlengen, zorgt FiltaFry ervoor dat de klanten duurzaam ondernemen.

Filta en het milieu

Filta gelooft dat het realiseren van een beter milieu begint bij onszelf. Wij zoeken, zowel intern als extern, voortdurend naar mogelijkheden om duurzaam te ondernemen.

Hiermee trachten we elke dag een steentje bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Elk product of dienst die we aanbieden, wordt aan een grondige test onderworpen om “milieu-waardig” te blijven.

Tevens geloven wij dat het onze verantwoordelijkheid is om onze klanten bewust te maken om ook bij te dragen tot een beter milieu.

Filta hielp het milieu al voordat milieuvriendelijk ondernemen ‘groen en duurzaam’ ondernemen werd.

DE VOORDELEN

BESPARING OP FRITUURKOSTEN

Je bespaart tot maar liefst 50% op de totale frituurkosten.

VERBETERT DE VOEDSELKWALITEIT

Gezonde voeding is een hot item. Door ons uniek filterproces wordt de olie gezuiverd (reductie van 99% CO) wat resulteert in een gezond eindproduct!

VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN FRITUUROLIE TOT 100%

Je kan de frituurolie tot 2 maal langer gebruiken zonder te vervangen.

BESCHERMT HET MILIEU

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is ook belangrijk voor jou ? Wij zorgen voor minder transportbewegingen en het reduceren van afval.Lees verder >

ZUIVERE EN HYGIËNISCHE FRITUURPANNEN

Onderdeel van onze dienstverlening is het reinigen van de frituurpannen. Je bent verlost van een vervelend en vuil karweitje en de bakwand van je frituurpan ziet er altijd netjes uit.

VERWIJDERT 99% VAN DE KOOLSTOFRESTEN

Koolstof is slecht voor de gezondheid. Ons filterproces verwijdert 99% van de koolstofresten uit de frituurolie. Dit levert gezondere producten en een beter bakrendement.

ANDERE DIENSTEN

Onderhoud en/of vervanging van de deurrubbers in professionele koelapparatuur zoals koelkasten, koelwerkbanken, koelcellen, enz.. is een bijkomende dienstverlening.

Deurrubbers zijn een broedplaats van bacteriën en schimmels als ze kapot zijn of niet regelmatig worden schoongemaakt. Bovendien sluit een deur of lade met een versleten deurrubber niet meer hermetisch.

Als onderdeel van onze dienstverlening bieden wij ook de mogelijkheid tot het onderhouden van de afvoerleidingen , niet te verwarren met ontstoppen. Het gaat om een onderhoudsproduct ontwikkeld voor een natuurlijke verwijdering van:

  • olie en vet
  • suiker en zetmeel
  • andere organische resten

Nooit meer verstopte afvoerleidingen. Geen geurhinder. Voorkomt rioolvliegjes. 

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid van “NFV Franchise” is Filta Benelux ook de winnaar van de gerenomeerde “NFV Franchise Innovatieprijs 2016”. Hiermee zijn we beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel zuiveren van de frituurpannen waardoor de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Onze Filta service wordt aanbevolen door het internationaal Ecolabel “Green Key”. Het “Green Key” kwaliteitslabel kan behaald worden door duurzame milieuvriendelijke restaurants, hotels, B&B’s, vakantieparken, … Onze “Green Key” uitbaters doen er alles aan om het milieu te beschermen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ JOU IN DE BUURT