Menu Sluiten
slide1a-1100x370_c
slide2a-1100x370_c
slide3a-1100x370_c
slide4a-1100x370_c
slide6a-1100x370_c
slide5a-1100x370_c
slide7a-1100x370_c
IMG_0059
IMG_0059
previous arrow
next arrow

FRITUURMANAGEMENT VAN PROFESSIONELE KEUKENS

Sinds 1996 bestaat er wereldwijd een vernieuwde technologie voor het filteren van frituurolie onder de naam “FiltaFry”

Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het filteren van frituurolie op microbasis ter plaatse. Tegelijk zorgen wij voor het professioneel reinigen va de frituurpannen, waardoor de klant tijd en geld bespaart. In meer dan 20 landen genieten wekelijks 7.000 klanten de voordelen van onze brede service.

Door de levensduur van de frituurolie tot 100% te verlengen, zorgt FiltaFry ervoor dat de klanten duurzaam ondernemen.

DE VOORDELEN

BESPARING OP FRITUURKOSTEN

Je bespaart tot maar liefst 50% op de totale frituurkosten.

VERBETERT DE VOEDSELKWALITEIT

Gezonde voeding is een hot item. Door ons uniek filterproces wordt de olie gezuiverd (reductie van 99% CO) wat resulteert in een gezond eindproduct!

VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN FRITUUROLIE TOT 100%

Je kan de frituurolie tot 2 maal langer gebruiken zonder te vervangen.

BESCHERMT HET MILIEU

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is ook belangrijk voor jou ? Wij zorgen voor minder transportbewegingen en het reduceren van afval.Lees verder >

ZUIVERE EN HYGIËNISCHE FRITUURPANNEN

Onderdeel van onze dienstverlening is het reinigen van de frituurpannen. Je bent verlost van een vervelend en vuil karweitje en de bakwand van je frituurpan ziet er altijd netjes uit.

VERWIJDERT 99% VAN DE KOOLSTOFRESTEN

Koolstof is slecht voor de gezondheid. Ons filterproces verwijdert 99% van de koolstofresten uit de frituurolie. Dit levert gezondere producten en een beter bakrendement.

FILTA FOG

De FiltaFOG Cyclone is het resultaat van opgedane vakkennis gedurende 15 jaar ontwikkeling van vetafscheiders. Het apparaat is door ingenieurs vanuit de praktijk ontwikkeld en biedt de oplossing voor alle punten van kritiek die in het verleden met vetafscheiders in verband werden gebracht.

De FiltaFOG Cyclone wordt gebouwd zonder compromissen te sluiten. Dit apparaat levert een veruit hogere mate van terugwinning van olie en vet met tegelijkertijd een geringer energieverbruik dan traditionele vetafscheiders.

De FiltaFOG Cyclone won de prestigieuze British Innovation Challenge Gold Award vanwege zijn unieke ontwerp en uitstekende scheidingsresultaten, die werden gepresenteerd ter gelegenheid van de Commercial Kitchen Show in het najaar van 2021.

ANDERE DIENSTEN

Onderhoud en/of vervanging van de deurrubbers in professionele koelapparatuur zoals koelkasten, koelwerkbanken, koelcellen, enz.. is een bijkomende dienstverlening.

Deurrubbers zijn een broedplaats van bacteriën en schimmels als ze kapot zijn of niet regelmatig worden schoongemaakt. Bovendien sluit een deur of lade met een versleten deurrubber niet meer hermetisch.

Als onderdeel van onze dienstverlening bieden wij ook de mogelijkheid tot het onderhouden van de afvoerleidingen , niet te verwarren met ontstoppen. Het gaat om een onderhoudsproduct ontwikkeld voor een natuurlijke verwijdering van:

  • olie en vet
  • suiker en zetmeel
  • andere organische resten

Nooit meer verstopte afvoerleidingen. Geen geurhinder. Voorkomt rioolvliegjes. 

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid van “NFV Franchise” is Filta Benelux ook de winnaar van de gerenomeerde “NFV Franchise Innovatieprijs 2016”. Hiermee zijn we beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel zuiveren van de frituurpannen waardoor de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Onze Filta service wordt aanbevolen door het internationaal Ecolabel “Green Key”. Het “Green Key” kwaliteitslabel kan behaald worden door duurzame milieuvriendelijke restaurants, hotels, B&B’s, vakantieparken, … Onze “Green Key” uitbaters doen er alles aan om het milieu te beschermen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ JOU IN DE BUURT