Menu Sluiten

DISCLAIMER FILTA BENELUX

DISCLAIMER

Filta Benelux verleent u hierbij toegang tot de website www.filta.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Filta Benelux behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Filta Benelux spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Filta Benelux.

Voor de op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Filta Benelux nooit aansprakelijkheid aanvaarden.

AUTEURSRECHTEN

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Filta Benelux en/of haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van rechthebbenden, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid van “NFV Franchise” is Filta Benelux ook de winnaar van de gerenomeerde “NFV Franchise Innovatieprijs 2016”. Hiermee zijn we beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel zuiveren van de frituurpannen waardoor de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Onze Filta service wordt aanbevolen door het internationaal Ecolabel “Green Key”. Het “Green Key” kwaliteitslabel kan behaald worden door duurzame milieuvriendelijke restaurants, hotels, B&B’s, vakantieparken, … Onze “Green Key” uitbaters doen er alles aan om het milieu te beschermen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ JOU IN DE BUURT

banner 2
banner 1
previous arrow
next arrow