Menu Sluiten

FILTAFRY: FRITUURMANAGEMENT VOOR PROFESSIONELE KEUKENS

Regelmatig filteren van de frituurolie leidt tot een verlenging van de levensduur van de olie tot 100%. Hoe gaat dit in zijn werk ? Met een speciaal ontwikkeld microfilteringssysteem wordt de frituurolie bij baktemperaturen van 175° ter plaatse uit de frituurpannen gehaald. Voedselresten en onzuiverheden, zoals schadelijke koolstofresten, worden eruit gefilterd. De olie wordt op die manier gezuiverd en weer overgebracht naar de frituurpan, zodat deze weer gebruiksklaar is. Onze service kan binnen 20 minuten uitgevoerd worden zodat je je activiteiten maar even hoeft te onderbreken. Wat ook niet onbelangrijk is voor de klant : Verlenging van de levensduur van de frituurolie leidt tot 50% kostenbesparingen.

Links zie je de olie voor het filteren, rechts het resultaat na het filteren.

FRITUURMANAGEMENT VAN PROFESSIONELE KEUKENS

In aanvulling op de filtratieservice kunnen we ook nieuw frituurolie leveren en de oude olie afvoerleidingen om te recycleren tot biodiesel. Zo voorkom je het stockeren van onnodig hoge voorraden en dragen wij bij tot een efficiëntere bedrijfsvoering van je professionele keuken.

Wij “zorgen voor” een exclusief frituurmanagement om jou te “ontzorgen”!

De beste olie voor het beste resultaat, wij maken het verschil !

Onze frituurolie is de primeur in hittebestendigheid, met een minimale smaakoverdracht en een optimaal bakresultaat. Daarnaast voldoet deze olie ook aan de normen van verantwoord frituren in de horeca. Hiermee houd je de kosten laag, maar onderneem je ook verantwoord. Voor meer informatie over FiltaGold kan je onze brochure hieronder downloaden.

HOE WERKT HET ?

Meten TPM waarde

Oppompen, filtreren, en terugpompen olie

Reinigen frituurpan, rooster en bakwand

Toevoegen nieuwe olie

DE VOORDELEN VAN FILTAFRY

BESPARING OP FRITUURKOSTEN

Je bespaart tot maar liefst 50% op de totale frituurkosten.

VERBETERT DE VOEDSELKWALITEIT

Gezonde voeding is een hot item. Door ons uniek filterproces wordt de olie gezuiverd (reductie van 99% CO) wat resulteert in een gezond eindproduct!

VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN FRITUUROLIE TOT 100%

Je kan de frituurolie tot 2 maal langer gebruiken zonder te vervangen.

BESCHERMT HET MILIEU

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is ook belangrijk voor jou ? Wij zorgen voor minder transportbewegingen en het reduceren van afval.Lees verder >

ZUIVERE EN HYGIËNISCHE FRITUURPANNEN

Onderdeel van onze dienstverlening is het reinigen van de frituurpannen. Je bent verlost van een vervelend en vuil karweitje en de bakwand van je frituurpan ziet er altijd netjes uit.

VERWIJDERT 99% VAN DE KOOLSTOFRESTEN

Koolstof is slecht voor de gezondheid. Ons filterproces verwijdert 99% van de koolstofresten uit de frituurolie. Dit levert gezondere producten en een beter bakrendement.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid van “NFV Franchise” is Filta Benelux ook de winnaar van de gerenomeerde “NFV Franchise Innovatieprijs 2016”. Hiermee zijn we beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel zuiveren van de frituurpannen waardoor de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Onze Filta service wordt aanbevolen door het internationaal Ecolabel “Green Key”. Het “Green Key” kwaliteitslabel kan behaald worden door duurzame milieuvriendelijke restaurants, hotels, B&B’s, vakantieparken, … Onze “Green Key” uitbaters doen er alles aan om het milieu te beschermen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ JOU IN DE BUURT