Menu Sluiten

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Uit onze brede klantenkring horen wij meerdere redenen om de dienstverlening van FiltaFryPlus te gebruiken:

  • Verlengt de levensduur van frituurolie tot 100%.
  • Besparing op inkoopkosten frituurolie tot 50%.
  • Geen investeringskosten nodig voor aanschaf dure filtratiemachines.
  • Verbetert de voedselkwaliteit.
  • Spaart het milieu.
  • Reduceert personeelskosten.
  • Zonder inspanning altijd schone en hygienische frituurbakken.
  • Wegnemen arbeidsrisico’s bij personeel omtrent verschonen frituurbakken.
  • Door de service is uitkoken van frituurbakken overbodig geworden.
  • We komen langs op een tijdstip dat u het best uitkomt!

Om u als potentiële klant van FiltaFryPlus de voordelen van onze dienstverlening te kunnen tonen bieden wij een gratis demonstratie aan bij u op locatie. Hiermee zijn wij eveneens in staat om maatwerk te leveren door onze dienstverlening optimaal af te stemmen op uw werkwijze. Onderdeel van de gratis demonstratie is een op maat gemaakte kosten-besparingsanalyse.

Dit is een veel gehoorde vraag. Onze kosten zijn geheel afhankelijk van het aantal liters frituurolie dat we kunnen filteren. Uit ervaring weten wij dat we praten over kosten-besparing i.p.v. kosten. Na de gratis demonstratie periode word een kostenbesparings-analyse opgesteld, in deze analyse worden de kosten van onze service meegenomen. De praktijk toont aan dat na aftrek van onze kosten er een besparing is te realiseren op de inkoop van uw frituurolie tot 50%.

Als u besluit om klant te worden zal in overleg met u een passende dienstverlenings-overeenkomt worden opgesteld.

Mocht u nog geen antwoord op uw vragen hebben gekregen, bel of mail ons en wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op: telefoon: 050 – 82 00 976 of email: info@filta.nl.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid van “NFV Franchise” is Filta Benelux ook de winnaar van de gerenomeerde “NFV Franchise Innovatieprijs 2016”. Hiermee zijn we beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel zuiveren van de frituurpannen waardoor de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Onze Filta service wordt aanbevolen door het internationaal Ecolabel “Green Key”. Het “Green Key” kwaliteitslabel kan behaald worden door duurzame milieuvriendelijke restaurants, hotels, B&B’s, vakantieparken, … Onze “Green Key” uitbaters doen er alles aan om het milieu te beschermen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ JOU IN DE BUURT

banner 2
banner 1
previous arrow
next arrow