Menu Sluiten

OVER FILTA BENELUX

Filta Benelux is franchisegever van het FiltaFry concept in Nederland, België en Luxemburg. Het FiltyFry  concept is in de UK ontwikkeld en van daaruit snel verspreid in vele landen over de hele wereld. 

Als franchisegever hebben wij ons als doel gesteld om het marktpotentieel van het FiltaFry concept ten volle te benutten. Dit unieke concept levert enorme besparingen op bij de klant en is tevens zeer milieuvriendelijk en verbetert de voedselkwaliteit. Kortom er zijn geen nadelen. Voor onze franchisenemers biedt het dus ook veel kansen. Er kanvanuit huis gewerkt worden en een klantenkring van 30 tot 40 klanten is al winstgevend. De investeringen worden snel terugverdiend en wij zorgen voor een gedegen opleiding, blijvende ondersteuning en advies.

LINKS VAN DE INTERNATIONALE WEBSITES

Zuid-Afrika

Hongarije

BEZOEK OOK EENS DE WEBSITES VAN:

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid is Filta Benelux ook de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Hiermee zijn wij beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Filta wordt aanbevolen door het Ecolabel Green Key. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ U IN DE BUURT

slide1a-1100x370_c
slide2a-1100x370_c
slide3a-1100x370_c
slide4a-1100x370_c
slide6a-1100x370_c
slide5a-1100x370_c
slide7a-1100x370_c
IMG_0059
IMG_0059
previous arrow
next arrow