Menu Sluiten

FILTADRAIN

FiltaDrain gebruikt een gepatenteerd FiltaFry-probiotisch effusieschuim dat olie, vet, suiker, zetmeel en andere organische resten op natuurlijke en niet-chemische wijze uit bacterieculturen verwijdert. FiltaDrain kan op alle professionele afvoerleidingen worden toegepast.

 

JOUW VOORDEEL

  • Nooit meer verstopte afvoerleidingen.
  • Geen geurhinder.
  • Voorkomt rioolvliegjes.

Voor meer informatie kan je onze FiltaDrain brochure hieronder downloaden

FAQs

1. Wat is FiltaDrain nu precies?
FiltaDrain is een complete service die in afvoerleidingen op natuurlijke wijze vetten, oliën, suikers, zetmeel en ander organisch materiaal verwijdert. Dit voorkomt verstoppingen, langzaam doorlopende afvoerleidingen en vieze geurtjes.

2. Is de FiltaDrain schuim giftig?
Neen. FiltaDrain-schuim bevat geen agressieve chemicaliën, emulgatoren of oplosmiddelen die giftig zijn. Het produceert ook geen gevaarlijke dampen.

3. Hoe gaat de FiltaDrain Schuim in zijn werking?
Ons schuim neemt vetten, oliën, suikers en zetmeel weg en verfrist de afvoerleidingen met een geurverwijderaar.

4. Waar kan FiltaDrain worden toegepast?
FiltaDrain kan toegepast worden op ALLE professionele afvoerleidingen.

5. Is FiltaDrain een groen product?
Ja. Het schuim bestaat uit 100% pure, levende vegetatieve bacteriën, die niet-pathogeen, niet-toxisch en biologisch afbreekbaar zijn.

6. Welke afvoerproblemen kan FiltaDrain helpen oplossen?
75% van de problemen in professionele afvoerleidingen worden veroorzaakt door de opeenhoping van vetten en oliën. Deze komen voor in bijvoorbeeld wasbakken en afwasmachines. De resten komen vast te zitten in de afvoerleidingen en trekken rioolvliegjes aan. De bacteriën in ons FiltaDrain-schuim eten de vetten en oliën op en verwijderen de broedplaats van de rioolvliegjes.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid van “NFV Franchise” is Filta Benelux ook de winnaar van de gerenomeerde “NFV Franchise Innovatieprijs 2016”. Hiermee zijn we beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel zuiveren van de frituurpannen waardoor de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Onze Filta service wordt aanbevolen door het internationaal Ecolabel “Green Key”. Het “Green Key” kwaliteitslabel kan behaald worden door duurzame milieuvriendelijke restaurants, hotels, B&B’s, vakantieparken, … Onze “Green Key” uitbaters doen er alles aan om het milieu te beschermen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ JOU IN DE BUURT

slide1a-1100x370_c
slide2a-1100x370_c
slide3a-1100x370_c
slide4a-1100x370_c
slide6a-1100x370_c
slide5a-1100x370_c
slide7a-1100x370_c
IMG_0059
IMG_0059
previous arrow
next arrow