Menu Sluiten

FILTASEAL

Als onderdeel van onze dienstverlening bieden we de mogelijkheid tot het uitbesteden van het onderhoud en/of de vervanging van de deurrubbers in commerciële koelapparatuur zoals professionele koelkasten, koelwerkbanken, koelcellen, etc. Deurrubbers zijn onderdeel van het onderhoudsplan van iedere professionele keuken vanuit het oogpunt van de voedselveiligheid en het energieverbruik. Voor meer informatie kunt u onze brochure over FiltaSeal hieronder downloaden.

VOEDSELVEILIGHEID

Deurrubbers zijn een broedplaats van bacteriën en schimmels als deze kapot zijn of niet frequent worden schoongemaakt. Daarnaast weet je met een lekkend deurrubber niet of de producten in de koeling op de ingestelde temperatuur worden bewaard. Voorgaande punten zijn reden voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) om aandacht te besteden aan de staat van de deurrubbers bij een controle.

ENERGIEVERBRUIK

Een deur of lade met een versleten deurrubber sluit niet meer hermetisch. Door deze lekkage komt warme buitenlucht in de koeling. Om de koeling op de ingestelde temperatuur te houden zal de koelcompressor harder moeten werken waardoor het stroomverbruik aanzienlijk toeneemt. Daarnaast is een defect deurrubber bij vriezers de oorzaak van hinderlijke ijsvorming.

HOE WERKT HET?

DE VOORDELEN VAN FILTASEAL

VOLDOEN AAN DE REGELS VOOR VOEDSELVEILIGHEID ZOALS VASTGELEGD IN DE WARENWET

Met de Filta deurrubber service voorkomt u problemen en potentieel hoge boetes bij een controle door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). 

VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN UW DEURRUBBERS

U hoeft minder frequent deurrubbers aan te schaffen. U bespaart dus geld! 

BESPAREN OP UW ELEKTRICITEITSREKENING EN ONDERHOUDSKOSTEN

De vervanging van defecte deurrubbers zorgt ervoor dat u niet onnodig veel stroom verbruikt.

AANTREKKELIJKE CONDITIES EN PRIJZEN

Filta service operators kopen de deurrubbers rechtstreeks bij de fabrikant.

SNELLE SERVICE DOOR EEN BETROUWBARE PARTNER

Filta service operators kunnen u binnen 7 dagen voorzien van nieuwe deurrubbers. Een spoedservice is op aanvraag beschikbaar. 

SPAART HET MILIEU

Een lager elektriciteit verbruik levert een aanzienlijke vermindering tot 25% op de uitstoot van CO2.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid is Filta Benelux ook de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Hiermee zijn wij beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Filta wordt aanbevolen door het Ecolabel Green Key. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ U IN DE BUURT

slide1a-1100x370_c
slide2a-1100x370_c
slide3a-1100x370_c
slide4a-1100x370_c
slide6a-1100x370_c
slide5a-1100x370_c
slide7a-1100x370_c
IMG_0059
IMG_0059
previous arrow
next arrow