Menu Sluiten

FILTAFRY: COMPLEET FRITUURMANAGEMENT

Regelmatig bezoek van onze serviceoperator leidt tot verlenging van de levensduur van frituurolie tot 100%. Met een speciaal ontwikkeld microfilteringssysteem wordt de olie bij baktemperaturen uit de frituurbakken gehaald. Voedselresten en onzuiverheden, zoals voor de gezondheid schadelijke koolstofresten worden eruit gefilterd. De olie wordt na een grondige vacuüm schoonmaak van de friteuse weer overgebracht naar de friteuse, zodat deze weer gebruiksklaar is. Onze service kan binnen 20 minuten uitgevoerd worden zonder uw werk al te lang te onderbreken. Verlenging van de levensduur van de frituurolie leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Links die olie voor het filtreren, rechts na het filtreren.

COMPLEET FRITUURMANAGEMENT

In aanvulling op de filtratieservice kan onze service operator ook nieuw top frituurolie leveren en de oude olie afvoeren voor recycling tot biodiesel. Met onze wekelijkse service wordt u ontzorgt, voorkomt u onnodig hoge voorraden en dragen wij bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering van uw keuken.

Kortom compleet frituurmanagement!

Gaat u voor het allerbeste? Wij ook!

Onze frituurolie is de primeur in hittebestendigheid, met een minimale smaakoverdracht en een optimaal bakresultaat. Daarnaast voldoet het ook aan de normen van verantwoord frituren in de horeca. Hiermee houdt u de kosten laag, maar onderneemt u ook verantwoord. Voor meer informatie over FiltaGold kunt u onze brochure hieronder downloaden.

HOE WERKT HET?

Meten tpm waarde

Oppompen, filtreren, en terugpompen olie

Reiningen pan, vuilgang rooster en rand bakwand

Toevoegen nieuwe olie

DE VOORDELEN VAN FILTAFRY

BESPARING OP FRITUURKOSTEN

U bespaart tot maar liefst 50% op de totale frituurkosten.

VERBETERT DE VOEDSELKWALITEIT

Gezonde voeding is een hot item. Ons filterproces verwijdert 99% van de schadelijke koolstofresten uit de frituurolie. Het resultaat zijn gezondere producten en een beter bakrendement

VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN FRITUUROLIE TOT 100%

U kunt uw olie tot 2x zo lang blijven gebruiken zonder het te hoeven vervangen.

SPAART HET MILIEU

U wilt ook maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen? Wij zorgen voor minder transportbewegingen en reduceren de afvalstroom.Lees verder >

SCHONE EN HYGIËNISCHE FRITUURBAKKEN

Onderdeel van onze dienstverlening is het reinigen van de frituurbakken. U bent verlost van een vervelend en vies karwei en uw bakwand ziet er altijd netjes uit.

VERWIJDERT 99% VAN DE KOOLSTOFRESTEN

Koolstof is slecht voor de gezondheid. Ons filterproces verwijdert 99% van de koolstofresten uit de frituurolie. Dit levert gezondere producten en een beter bakrendement.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid is Filta Benelux ook de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Hiermee zijn wij beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Filta wordt aanbevolen door het Ecolabel Green Key. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ U IN DE BUURT