Menu Sluiten

FILTADRAIN

FiltaDrain gebruikt een gepatenteerd FiltaFry-probiotisch effusieschuim dat olie, vet, suiker, zetmeel en andere organische resten op natuurlijke en niet-chemische wijze uit bacterieculturen verwijdert. FiltaDrain Kan op alle commerciële afvoeren worden toegepast

 

UW VOORDEEL

  • Nooit meer verstopte afvoerbuizen.
  • Geen geurvorming.
  • Geen rioolvliegen.

Voor meer informatie kunt u onze FiltaDrain brochure hieronder downloaden

FAQs

1. Wat is FiltaDrain nu precies?
FiltaDrain is een complete service voor schone afvoeren, ontworpen om op natuurlijke wijze vetten, oliën, suikers, zetmeel en ander organisch materiaal dat verstoppingen, langzaam lopende afvoeren en vieze geuren kan veroorzaken te verwijderen.

2. Is de FiltaDrain schuim giftig?
Nee. Onze schuim bevat geen bijtende chemicaliën, emulgatoren of oplosmiddelen en het produceert ook geen gevaarlijke dampen.

3. Hoe gaat de FiltaDrain Schuim in zijn werking?
Onze schuim neemt vetten, oliën, suikers en zetmeel op en verfrist de afvoer met een geurverwijderaar.

4. Waar kan FiltaDrain worden toegepast?
FiltaDrain kan worden toegepast op ALLE commerciële afvoeren: keuken, bar & toilet.

5. Is FiltaDrain een groen product?
Ja. Het schuim bestaat uit 100% pure, levende vegetatieve bacteriën, die biologisch afbreekbaar, niet-pathogeen en niet-toxisch zijn.

6. Welke afvoerproblemen kan FiltaDrain helpen oplossen?
75% van de problemen in commerciële afvoerleidingen worden veroorzaakt door de opeenhoping van vetten en oliën. Deze worden veroorzaakt door bijvoorbeeld de wasbakken, afwasmachines en kookdampen. De materialen komen vast te zitten in de afvoeren en trekken rioolvliegen aan. De bacterie in onze FiltaDrain schuim eet de vetten en oliën op en verwijdert de broedplaats voor de rioolvliegen.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid is Filta Benelux ook de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Hiermee zijn wij beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Filta wordt aanbevolen door het Ecolabel Green Key. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ U IN DE BUURT

slide1a-1100x370_c
slide2a-1100x370_c
slide3a-1100x370_c
slide4a-1100x370_c
slide6a-1100x370_c
slide5a-1100x370_c
slide7a-1100x370_c
IMG_0059
IMG_0059
previous arrow
next arrow