Menu Sluiten

FILTAFOG - De volgende generatie vetafscheiders.

De FiltaFOG Cyclone is het resultaat van opgedane vakkennis gedurende 15 jaar ontwikkeling van vetafscheiders. Het apparaat is door ingenieurs vanuit de praktijk ontwikkeld en biedt de oplossing voor alle punten van kritiek die in het verleden met vetafscheiders in verband werden gebracht.

 

De FiltaFOG Cyclone wordt gebouwd zonder compromissen te sluiten. Dit apparaat levert een veruit hogere mate van terugwinning van olie en vet met tegelijkertijd een geringer energieverbruik dan traditionele vetafscheiders.

UW VOORDEEL

  • Vetafscheiding en terugwinning in een uniek tweefasen proces
  • Minder dan 25 ppm (parts per million) vet in het afvalwater
  • Afgedichte afvoerbuis, dus geen stankoverlast door rioolgaslucht
  • Een zelfsluitende toevoer om het apparaat tegen voedselresten te beschermen zorgt ervoor, dat het apparaat tussen de onderhoudsintervallen topprestaties levert
  • Er is geen uitgebreide demontage nodig waardoor de duur van de reiniging gereduceerd en een betere hygiëne gewaarborgd wordt, bovendien ontstaat er geen stankoverlast
  • Het laagste energieverbruik in vergelijking met andere vetafscheiders, daardoor kunnen in een standaard keuken over de totale levensduur van het apparaat duizenden euro’s worden bespaard
  • Hoog belastbare 2.5 mm roestvrij stalen constructie van RVS 304 met een garantie van 10 jaar op de RVS apparaat kast
  • Vermindering van de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden door een all-in-one principe
  • Hoog belastbare opvangbak voor voedselresten en vetreservoir van RVS. Geen verwarmingselement (30 Watt verwarmingsmat)
  • Hoogwaardig teruggewonnen olie kan met gebruikte olie worden samengevoegd om als biobrandstof te dienen, daar het vochtgehalte onder de 1 % ligt.

MEER INFORMATIE

 

In deze flyer vindt u alle belangrijke informatie over de FiltaFOG Cyclone.

ONDERSCHEIDINGEN

Goud voor onze vetafscheider met de hoogste vet-/olieterugwinningsgraad die vetafscheiders momenteel bieden. De FiltaFOG Cyclone won de prestigieuze British Innovation Challenge Gold Award vanwege zijn unieke ontwerp en uitstekende scheidingsresultaten, die werden gepresenteerd ter gelegenheid van de Commercial Kitchen Show in het najaar van 2021.

FILTAFOG CYCLONE

De wereldwijd eerste verbeterde hydrocycloon vetafscheider met 8 onafhankelijke hydrozyclonen

Wilt u meer weten over de FiltaFOG Cyclone, neem dan contact op met ons team.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid is Filta Benelux ook de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Hiermee zijn wij beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Filta wordt aanbevolen door het Ecolabel Green Key. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ U IN DE BUURT

slide1a-1100x370_c
slide2a-1100x370_c
slide3a-1100x370_c
slide4a-1100x370_c
slide6a-1100x370_c
slide5a-1100x370_c
slide7a-1100x370_c
IMG_0059
IMG_0059
previous arrow
next arrow