Menu Sluiten

FILTA DESINFECTIE SERVICE

Ons Op Maat Gemaakte Desinfectiesprogramma

Filta biedt een desinfectie programma op maat, dat de vervuilingsgraad in uw ruimtes naar 0,001% terugbrengt. Onze specialisten zijn er speciaal op getraind, de risico gebieden in uw ruimtes te identificeren. Zij sproeien een fijne nevel van het universele desinfectiemiddel waarbij ze bijzondere aandacht aan veel aangeraakte oppervlakken besteden.

Een getrainde specialist coacht vervolgens uw medewerkers op het gebied van desinfectie en verstrekt een antivirus onderhoudspakket op maat met ons universele desinfectiemiddel. Alternatief regelen we een Filta specialist die regelmatig uw bedrijf bezoekt om het risico op infectie continu te verminderen.

* Opmerking: Onze service beperkt zich niet tot restaurants, wij verzorgen een effectieve COVID-19 desinfectie service voor diverse soorten bedrijven.

COVID-19 Desinfectie-service In 3 Stappen:

Onze landelijk opererende specialistenpool staat klaar om uw ruimtes met onze in laboratoria geteste en goedgekeurde vloeistof te desinfecteren. Deze vloeistof is werkzaam tegen alle omhulde virussen conform de Europese norm EN 14476: 2013 + A2: 2019. Inclusief alle Corona virussen en 2019-nCoV / SARS-CoV-2 alsmede een breed scale aan microbiële soorten.

Het product beschikt over meerdere werkingsmechanismen:

 • Het beschadigt de uiterlijke membranen en leidt tot het verlies van celinhoud
 • Het valt andere celstructuren, proteïne en het DNA aan
 • Het verhindert proteïnesynthese
 • Het verhindert de energieproductie door de cellen

Dit wordt bereikt in de volgende 3 stappen:

1. Besproeien: Een Filta service specialist besproeit uw ruimtes met een fijne sproeinevel van onze COVID-19 desinfectievloeistof. De vloeistof heeft een korte inwerkingstijd van 5 minuten, dit wordt ook wel de “Kill Time” genoemd.

2. Afnemen: De Filta specialist neemt vervolgens alle veel aangeraakte oppervlakken zoals deurgrepen en leuningen af. De vloeistof vernietigt en doodt huishoudelijke micro-organismen en COVID-19.

3: Vrij van COVID-19: De vloeistof is kleurloos en vrijwel reukloos zodat in uw bedrijf gewoon doorgewerkt kan worden. Na afloop wordt door ons alles voor u gedocumenteerd: De datum van ons laatste bezoek, de gereinigde ruimtes en onze contactgegevens.

Breng uw onderneming, de gezondheid van uw medewerkers en klanten niet in gevaar door het risico te lopen, gevaarlijke bacteriën en virussen zoals het Coronavirus te verspreiden.

Grondige Desinfectie

De ingrediënten van ons speciaal ontwikkelde universele desinfectiemiddel werken synergetisch om 99,9% van de micro-organismen te doden. De vloeistof hoeft niet afgespoeld te worden, zelfs niet op oppervlakken die met levensmiddelen in contact komen.

Onze service specialist besproeit uw ruimtes grondig met een fijne nevel, hij pompt deze uit een druksproeiapparaat dat hij op zijn rug draagt. Specifieke oppervlakken die veel aangeraakt worden behandelt hij extra grondig om er zeker van te zijn, dat COVID-19 of andere omhulde virussen daadwerkelijk worden gedood.

Tot veel aangeraakte oppervlakken die een gevaar vormen behoren:

 • Deurkrukken en knoppen
 • Tafels, stoelen en buffetten.
 • De hendels van apparatuur
 • Bartafels en stoelen.
 • Toiletten en baby verzorgings plekken
 • Personeelsruimten en personeelsapparatuur

Wij desinfecteren milieuvriendelijk

Het FiltaShield desinfectiemiddel wordt in Groot-Brittannië gefabriceerd. De vloeistof is gemakkelijk biologisch afbreekbaar en hooggeconcentreerd om de kosten voor plastic, transport en opslag alsmede de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken.

Alle gebruikte ingredïenten worden duurzaam gewonnen en geproduceerd uit plantenextracten, fermentatie, microben en bijproducten om de CO2 belasting en schadelijkheid voor het milieu te reduceren. Al deze grondstoffen bevinden zich niet op de „Watch List“. Het product is niet op dieren getest.

Afvalverwijdering: De gerecycelde flessen zijn onderdeel van een circulaire productie waarbij de CO2-uitstoot wordt gereduceerd en plastic afval voorkomen.

Anti-Virus Desinfectieservice Brochure

FAQs

Wij desinfecteren:

 • Horeca
 • Scholen en universiteiten
 • Casino’s
 • Sport stadions
 • Hotel’s
 • Cruiseschepen
 • Verzorgingstehuizen
 • Snelweg tankstations en aangelegen winkel/horeca locaties.
 • Congres centra en expo’s
 • Bioscopen
 • Treintoestellen
 • Bussen en touringcars

FiltaFry is de wereldleider in milieuvriendelijke schoonmaakdiensten. Met ons proces blijven onze klanten veilig en gezond. Wij gebruiken een duurzaam, zacht desinfectiemiddel zodat uw pand en werkomgeving veilig zijn voor medewerkers, gasten en klanten. Sinds de COVID-19-pandemie is onze service de aanvullende hygiënebescherming die onze klanten nodig hebben.

Ja, onze speciaal opgeleide servicemedewerkers hebben minimaal sociaal contact door de desinfectieservice buiten de reguliere werktijden uit te voeren.

Ons doel was om het meest effectieve desinfectiemiddel te bieden op een milieuvriendelijke en veilige manier werkwijze. Hierom gebruiken wij veilige chemicaliën. Aanvullende maatregelen om onze werknemers te beschermen zijn onder meer: ​​PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) volgens de richtlijnen van dee overheid en opleidingen voor ons personeel over de beste veiligheidspraktijken op het werk op basis van de gegeven richtlijnen.

Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied duurt de desinfectie gemiddeld 2-3 uur en het gebied moet gedurende deze tijd ontoegankelijk zijn. Het gedesinfecteerde gebied wordt onmiddellijk geopend nadat het proces is voltooid.

Onze service maakt gebruik van milieuvriendelijke, natuurlijk afgeleide, milde oppervlakteactieve stoffen en een natuurlijk fermentatie-extract. Hiermee kunnen wij een desinfectiemiddel bieden dat ​​zeer effectief is, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam.

Nee, we bieden een preventieve dienst tegen de verspreiding van bacteriën en virussen (zoals COVID-19). Vanwege de risico’s en het extra toezicht dat nodig is om biologische gevaren te elimineren, bedienen we momenteel geen desinfectie op locaties met bevestigde COVID-19-gevallen. Uiteindelijk is de FiltaShield-service voor de veiligheid van onze eigen medewerkers en klanten alleen beschikbaar voor locaties met een laag tot middelgroot risico.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid is Filta Benelux ook de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Hiermee zijn wij beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Filta wordt aanbevolen door het Ecolabel Green Key. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ U IN DE BUURT