Menu Sluiten

BESCHERMEN - MET 15 DAGEN BESCHERMING

Bescherm uw medewerkers, klanten en uw eigen onderneming met onze COVID-19 desinfectie service.

15 dagen bescherming: Goedgekeurd. Effectief. Zoono doodt geen ziektekiemen met chemicaliën, maar gebruikt fysieke processen. Zoono hecht zich namelijk permanent aan oppervlakken en vormt daarop een nanomoleculaire laag van naalden die een barrière vormen tegen ziektekiemen. Ziektekiemen die in contact komen met de zoönotische laag worden min of meer vernietigd. Door dit werkingsmechanisme kunnen oppervlakken 15 dagen worden beschermd.

15 dagen bescherming: Technologie en Effectiviteitstesten

Met Zoono vervangt u het gebruik van gevaarlijke gifstoffen, chemicaliën en alcohol. Met Zoono kan de cel zich niet kan muteren, waardoor de ontwikkeling van superbacteriën wordt voorkomen.

Zoono is kleurloos, reukloos en milieuvriendelijk; volledig onschadelijk voor mens en dier maar zeer dodelijk voor bacteriën en schimmels.

Zoono bevat geen schadelijke chemicaliën en daarnaast is de vloeibare zoöno is minder giftig dan vitamine C en koffie.

Hoe Werkt Het?

Wanneer Zoono op een oppervlak wordt gesproeied laat het een monomoleculaire laag achter die permanent aan het oppervlak hecht. Deze moleculen zijn antimicrobiële polymeren op basis van silaan die covalent aan het oppervlak binden en een barrière vormen gemaakt van positief geladen microscopisch kleine pinnen.

Deze positief geladen pennen trekken negatief geladen ziekteverwekkers aan en doorboren deze. De pinnen breken door de celwanden. Dit vernietigt de ziekteverwekker met een dodelijk effect. De laag moleculaire antimicrobiële sticks werkt 15 dagen op oppervlakken. Routinematige reiniging kan worden voortgezet en heeft geen invloed op het zoönomolecuul of zijn antimicrobiële activiteit.

Zoono ingrediënten

Zoonoproducten gebruiken gezuiverd, gedemineraliseerd water en een antimicrobiële verbinding.

Dit wordt gedaan door middel van quaternaire ammoniumverbindingen – dit zijn veelgebruikte antibacteriële middelen die terug te vinden zijn in producten zoals tandpasta, contactlensproducten, cosmetica en zeep. Hoewel de quaternaire ammoniumverbinding wordt opgewekt uit natuurlijk zand, is het hele proces synthetisch.

Ons innovatieve idee ligt in de technologie achter de quaternaire ammoniumverbinding, die Zoono in staat stelt actief te blijven en ziekteverwekkers gedurende lange tijd te doden.

Waar kan Zoono worden toegepast?

Elke omgeving met ziektekiemen die een bedreiging kunnen vormen. Zoono wordt momenteel met succes toegepast in gebouwen, voertuigen, schepen, woningen en ziekenhuizen waar besmettingsgevaar bestaat.

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid is Filta Benelux ook de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Hiermee zijn wij beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Filta wordt aanbevolen door het Ecolabel Green Key. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HOE WERKT FILTAFRY ?


Video afspelen

FILTA BIJ U IN DE BUURT