fbpx
Menu Close

ONZE KLANTEN

We zijn er trots op ons klantenbestand en de commerciële keukenservices die wij aan hun leveren en de bijdrage die wij leveren aan het verbeteren van de dagelijkse bedrijfsvoering. Wekelijks zijn wij te vinden in meer dan 600 keukens in de Benelux!

Ons team streeft ernaar services en producten van de hoogste standaard te leveren, zodat u hetzelfde voor uw klanten kunt doen.

U kunt enkele klanten van ons hieronder vinden. Wilt u ons volledig klantenbestand weten? Neem dan contact met ons op.

CAFETARIA

RESTAURANT

VISSPECIAALZAAK

SPORTACCOMMODATIE

INTERNATIONAAL

NFV PRIJS WINNAAR 2016 & ERKEND LID

Naast erkend lid is Filta Benelux ook de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016. Hiermee zijn wij beloond voor onze innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Onze mobiele milieuvriendelijke service en het professioneel schoonmaken van de frituren, waarmee de klant tijd en geld bespaart heeft ons tot winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016 gemaakt. Voor meer informatie…

GREEN KEY

Filta is een van de eerste leveranciers ooit die door de Ecolabel Green Key-service werd aanbevolen. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

HOE WERKT FILTAFRY ?

Play Video

FILTA BIJ U IN DE BUURT

previous arrow
next arrow
Slider